Zanzibar reizen

met Be More

Een exotisch paradijs aan de oostkust van Afrika voor de kust van Tanzania. Parelwitte stranden met palmbomen, felblauwe zee, een groene omgeving, karakteristieke huizen en een prachtige cultuur.Wil jij genieten van de relaxte sfeer op deze ultieme vakantiebestemming, maar wil je ook de bijzondere cultuur en binnenlanden van Zanzibar leren kennen, dan ben je hier op de juiste plek!

Tijdens de reis naar Zanzibar wordt natuur en ontspanning en activiteit en inspanning volop met elkaar afgewisseld! Je ervaart hoe de lokale bevolking leeft en je ziet de armoede die er op dit eiland heerst. Uiteraard ga jij een handje helpen op de verschillende projecten die we bezoeken.

zanzibar_man

Jongerenreis vanaf 14 jaar

Een jongerenreis naar Zanzibar betekent de hoogtepunten ontdekken van het land, in contact komen met de lokale bevolking en ondersteuning bieden op onze projecten! Voel het zachte zand door je tenen glippen op het prachtige strand in Nungwi, snorkel bij één van mooiste koraalriffen en proef en ruik de specerijen van het eiland. Daarnaast ga je mee naar een lokale kerkdienst, organiseer je sport- en spelactiviteiten op een school en bezoek je een ziekenhuis. Klik hier voor de jongerenreis Zanzibar.

zanzibar-vrijwilligerswerk

Groepsreis vanaf 18 jaar

Een groepsreis naar Zanzibar is een combinatie van vrijwilligerswerk en rondreizen door het land voor volwassenen vanaf 18 jaar. Je werkt een aantal dagen op een project waarbij je direct contact hebt met de lokale bevolking en ervaart de omstandigheden waar zij dagelijks mee te maken hebben. Er gaat geen begeleiding mee waardoor je volop kan genieten van jouw vrijheid tijdens de reis. Klik hier voor de groepsreis Zanzibar.