Zuid-Afrika reizen

met Be More

Onze Zuid-Afrika reizen hebben zoveel te bieden dat het onmogelijk is om niet van dit land te houden! Wat dacht je van surfen in de tropische zee, olifanten spotten in een wildpark, hiken in een berglandschap en zwemmen met haaien. Je vindt er zelfs het hoogste koninkrijk ter wereld, waar je terug én vooruit kunt in de tijd!

Zuid-Afrika is ook het land van verschillen. Zelden zie je rijkdom en armoede zo dicht naast elkaar. De gevolgen zijn te merken, ondanks dat Mandela ervoor heeft gezorgd dat de apartheid is afgeschaft. Je ziet onderweg de meest luxueuze villa’s en tegelijkertijd de meest uitgestrekte krottenwijken.

1
1

Onze projecten in Zuid-Afrika bevinden zich in en om Durban. Deze op twee na grootste stad ligt in het oosten van het land aan de kust en is omringd door groene heuvels. Hier maak je kennis met Apartheid, de townships en de grote verschillen in de samenleving. Maar je begrijpt ook gemakkelijk waarom Zuid-Afrika’s stranden zo beroemd zijn, komt oog in oog met olifanten en neushoorns op safari en aanschouwt ‘s nachts een betoverend mooie sterrenhemel.

Foto’s uit Zuid-Afrika

Wil jij weten wat je te wachten staat als je op reis gaat naar Zuid-Afrika? Check dan even #bemorezuidafrika op Instagram en droom weg bij de meest actuele foto’s uit het meest zuidelijke land van Afrika.

Vrijwilligerswerk

Proef en ontdek de cultuur door onderdeel te zijn van het lokale leven. Van maandag t/m vrijdag doe je vrijwilligerswerk op één van de projecten in Zuid-Afrika en in het weekend heb je alle tijd om excursies te doen en te ontspannen. Werk samen met gehandicapte kinderen, straatkinderen, misbruikte vrouwen of seropositieve ouderen en ga op zaterdag opzoek naar de Big 5. Klik hier voor de vrijwilligersprojecten Zuid-Afrika.

Jongerenreis vanaf 14 jaar

Een jongerenreis naar Zuid-Afrika betekent de hoogtepunten ontdekken van het land, in contact komen met de lokale bevolking en ondersteuning bieden op onze projecten! Zo maak je de ene dag een meerdaagse safari door Hluhluwe–Imfolozi Park en de volgende dag doe je sport- en spelactiviteiten met kinderen waardoor je ervaart hoe het is om op te groeien in dit land. Je bezoekt de townships, maakt een oversteek over een bergpas en wordt geïnspireerd door ondernemers die een naaiatelier runnen om jonge meiden financiële vrijheid te geven. Klik hier voor de jongerenreis Zuid-Afrika.

Groepsreis vanaf 18 jaar

Een groepsreis naar Zuid-Afrika is een combinatie van vrijwilligerswerk en rondreizen door het land voor volwassenen vanaf 18 jaar. Je werkt een aantal dagen op een project waarbij je direct contact hebt met de lokale bevolking en ervaart de omstandigheden waar zij dagelijks mee te maken hebben. Er gaat geen begeleiding mee waardoor je volop kan genieten van jouw vrijheid tijdens de reis. Klik hier voor de groepsreis Zuid-Afrika.