Bali reizen

met Be More

Denk je aan Bali, dan denk je aan frisgroene rijstvelden, tropische stranden en niet te vergeten de gastvrije bevolking en overheerlijke gerechten. Indonesië is een gigantisch land met veel verschillende eilanden. Eén daarvan is Bali, zo groot als ongeveer 1/4 van Nederland.

Naast de fijne toeristische, ontwikkelde plekken op het eiland, zijn er ook zeker plekken waar een keerzijde te zien is van deze ontwikkelingen. Zo is de prachtige natuur op verschillende plekken aangetast of vervuild. De projecten die we bezoeken zetten zich hier voor in,

Bali waterval
Bali jongerenreis

Jongerenreis vanaf 14 jaar

Een jongerenreis naar Bali betekend een reis vol avontuur. Leer zelf rijst oogsten, help mee met het herstellen van het koraal en slaap bij de locals in de community. Tijdens de reis bezoek je een aantal highlights van Bali in combinatie met het bezoek aan een aantal lokale projecten. Je overnacht dichtbij de lokale bevolking, waardoor je een goed beeld creëert van het lokale leven. Klik hier voor meer informatie voor de jongerenreis Bali.

Bali fietsen

Groepsreis vanaf 18 jaar

Een groepsreis naar Bali is een combinatie van vrijwilligerswerk en rondreizen door het land voor volwassen vanaf 18 jaar en ouder. Help bij een project voor arme gezinnen en kinderen met een beperking, leer rijst oogsten en bezoek het project tegen één van de grootste bedreigingen: de Plastic Waste. Tijdens deze reis heb je wat meer vrijheid. Zo regel je bijvoorbeeld zelf het ticket, waardoor je ervoor kunt kiezen om eerder naar Bali te reizen of nog wat langer op Bali te verblijven. Klik door voor meer informatie over de groepsreis Bali.