Filipijnen reizen

met Be More

De Filipijnen is een land met contrasten. In de grote steden voel je een Westerse, haast Amerikaanse sfeer, met shoppingmails waar je eindeloos kunt winkelen en populaire eetketens voor de snelle trek. Een hele andere wereld vind je op de paradijselijke eilanden, waar typisch Aziatische fietstaxi’s door de straten rijden en de vriendelijke bevolking een voorliefde heeft voor karaoke. Diezelfde mengelmoes vind je in de lokale keuken, een combinatie van Europees en Aziatisch. Maar overal vind je de lieve, gastvrije bevolking. Voor hen is familie het allerbelangrijkst. Filipino’s zullen je als familielid ontvangen en je snel thuis laten voelen.

1
1

Onze projecten in de Filipijnen bevinden zich op het eiland Cebu. Het stedelijke gebied rond de gelijknamige hoofdstad Cebu City is de dichtstbevolkte en grootste metropool na Manilla. De wolkenkrabbers in dit centrum van handel en bedrijvigheid staan in schril contrast met de krottenwijken en de vuilnisbelten waar de armste Filipino’s wonen – en ook met de hagelwitte stranden en de binnenlandse jungle die je gemakkelijk bereikt. Door de gunstige ligging blijven natuurrampen Cebu doorgaans bespaard.

Foto’s uit de Filipijnen

Wil jij weten wat je te wachten staat als je op reis gaat naar de Filipijnen? Check dan even #bemorefilipijnen op Instagram en droom weg bij de meest actuele foto’s uit dit prachtige Aziatische land.

Vrijwilligerswerk Filipijnen

Vrijwilligerswerk

Filipijnen is een land van contrasten! Als vrijwilliger zet je je in voor kinderen met een geestelijke en/of lichamelijk beperking, straatkinderen of kinderen met ADHD of autisme. Je zingt liedjes met de kinderen, je geeft ze de aandacht die ze nodig hebben, je voorziet ze van onderwijs en je lacht met ze. Naast het vrijwilligerswerk ontdek je de onderwaterwereld van dit mooie eiland, je zwemt met schildpadden en walvishaaien, je doet mee aan karaoke en je maakt een foutour door de stad Cebu. Je zult je hier zeker vermaken! Klik hier voor de vrijwilligersprojecten Filipijnen.

Jongerenreis vanaf 14 jaar

Een jongerenreis naar de Filipijnen betekend de hoogtepunten ontdekken van het land, in contact komen met de lokale bevolking en ondersteuning bieden op onze projecten! Je organiseert activiteiten voor kinderen met een lichamelijke en/of verstandingelijke beperking bij Prime Center en je zet je in voor de mensen die in en rondom de stad Cebu wonen. Naast het vrijwilligerswerk maak je leuke en mooie excursies waardoor je de prachtige natuur van het eiland leert kennen. Wat dacht je van de zonsopgang bekijken op het water terwijl er dolfijnen om je heen zwemmen of het zwemmen met walvishaaien? Klik hier voor de jongerenreis Filipijnen.