Colombia reizen

met Be More

Als je wilt reizen naar Zuid-Amerika is Colombia waarschijnlijk niet de eerste bestemming die in je op komt. Helaas heeft het land voor veel mensen een negatieve lading. Dit is onterecht. Met onze reis willen we dan ook iedereen laten zien dat Colombia zeer zeker de moeite waard is. Reizigers die naar Colombia gaan zijn in een klap verliefd op het land en de mensen.

Colombia heeft een fantastische ligging in het noorden van Zuid-Amerika grenzen aan de zee. De veelzijdigheid van het landschap spreekt veel mensen aan. Van kleine bergdorpjes tot grote steden, Colombia heeft het allemaal! De mensen zijn gastvrij en laten graag hun mooie land graag zien. Colombia is een van de weinige landen in Zuid-Amerika die nog niet wordt overspoeld door het massa toerisme. Hierdoor krijg je de kans om de cultuur van het land van dichtbij te beleven.

Onze reis speelt zich af in het noordwesten van het land. De steden Cartagena, Barranquilla en Santa Marta zijn de plekken die we bezoeken.

Cartagena is een kleurrijke stad vol koloniale gebouwen. Het tropische klimaat (gemiddeld 30 graden) en de zachte zeewind maakt deze stad een uitermate relaxte plek om te verblijven. Barranquilla staat bekend als het culturele centrum van Colombia en Santa Marta is de oudste stad van het land.

Colombia jongerenreis blauwe hand

Jongerenreis vanaf 14 jaar 

Onze jongerenreis naar Colombia staat in het teken van speciale ontmoetingen met de lokale bevolking. Steek tijdens je reis je handen uit de mouwen bij onze partnerprojecten. Laat je verrassen door de schoonheid van Colombia. Ontdek een eiland voor de kust, fiets door Cartegena en wandel door national park Tayrona. Klik hier voor de informatie over jongerenreis Colombia.