Ecuador reizen

met Be More

Ecuador is een bestemming met veel verschillende gezichten. Het afwisselende landschap maakt deze bestemming tot een van de meest veelzijdige bestemming waar wij naartoe gaan. Van vulkanen tot Amazone regenwoud, van platteland tot koloniale stad. Je vindt hier zóveel diversiteit dat je ogen blijft uitkijken. De adembenemende uitzichten tijdens je reis in Ecuadro zal je zeker niet vergeten.

Het klimaat is ideaal waardoor je in alle seizoenen kan reizen door Ecuador. De projecten die we bezoeken in Ecuador bevinden zich in Quito en omgeving. Quito is de hoofdstad van Ecuador en ligt in het noorden van het land.

Ecuador jongerenreis rondreis-ecuador-poncho
Vrouwen jongerenreis ecuador

Jongerenreis vanaf 14 jaar

Een jongerenreis naar Ecuador betekent de hoogtepunten ontdekken van het land, in contact komen met de lokale bevolking en ondersteuning bieden op onze projecten! Kijk je ogen uit in de chaotische, maar aangename stad Quito, salsa les krijgen van een lokale dansleraar en wakker worden in de jungle. Daarnaast maak je je nuttig op een school, op bezoek in een kinderziekenhuis en mountainbiken door ruig gebied.  Wil je al mee? Klik hier voor de jongerenreis Ecuador.

ecuador-reis-amazone-varen jongerenreis

Groepsreis vanaf 18 jaar

Een groepsreis naar Ecuador is een combinatie van vrijwilligerswerk en rondreizen door het land voor volwassenen vanaf 18 jaar. Je werkt een aantal dagen op een project waarbij je direct contact hebt met de lokale bevolking en ervaart de omstandigheden waar zij dagelijks mee te maken hebben. Er gaat geen begeleiding mee waardoor je volop kan genieten van jouw vrijheid tijdens de reis. Klik hier voor de groepsreis Ecuador.