Peru reizen

met Be More

Peru is een verbazingwekkend mooie bestemming. Het land staat bekend om een aantal letterlijke hoogtepunten. Zo is een bezoek aan de Inca stad Machu Picchu hoog in het Andes gebergte een must voor elke reiziger die naar Peru reist. De mysterieuze ruïnes tussen de heuvels van de Andes-toppen staat op de lijst van de zeven nieuwe wereldwonderen.

Peru heeft prachtige ongerepte natuur, het Andesgbergte met besneeuwde bergtoppen op meer dan 6000 meter hoogte. Peru heeft alles, kust, woestijn, tropisch regenwoud en een kleurrijke cultuur en inheemse bevolking.

De stad Cuzco staat bekend als een van de mooiste steden van Zuid Amerika. Deze koloniale stad is gebouwd op oude Inca ruïnes. Je kan ronddwalen in de kleine straatjes en steegjes van de stad

Doordat Peru een kolonie van Spanje was kom je veel Spaanse invloeden tegen in de architectuur van de gebouwen, het lokale eten en de mensen.

Peru kent een droogseizoen en een regenseizoen. Onze zomerperiode is het droogseizoen voor Peru. S ‘nachts daalt de temperatuur en kan het soms koud zijn waardoor je heerlijk slaapt. Overdag ligt de temperatuur rond de 20 graden. Ideaal klimaat voor een actieve reis.

Peru jongerenreis markt

Jongerenreis vanaf 14 jaar 

Onze jongerenreis naar Peru neemt je over eeuwen oude trails en geeft je een inkijk in de fascinerende geschiedenis van Peru. Tijdens de reis maken we nieuwe vrienden en leren we meer over de lokale gebruiken van Peru. Op de projecten maken we kennis met kinderen met verschillende achtergronden. Klik hier voor de meer informatie over de jongerenreis Peru.

Groepsreis vanaf 18 jaar

Een groepsreis naar Peru is een combinatie van vrijwilligerswerk en rondreizen door het land voor volwassenen vanaf 18 jaar. Je boekt zelf je ticket en bepaald zelf of je eerder aan wilt komen of langer wilt blijven We nemen je mee naar een aantal hoogtepunten van het land en gaan op bezoek bij projecten. Er gaat geen begeleiding mee waardoor je volop kan genieten van jouw vrijheid tijdens de reis. Klik hier voor de groepsreis Peru.