Wat kun je doen met Be More?

Vrijwilligerswerk en stage

Als vrijwilliger of stagiair word je ondergedompeld in de lokale cultuur. Je gaat aan de slag bij een van onze projecten in Afrika en Azië, waar je samenwerkt met de mensen die er wonen. Meewerken aan het verbeteren van de hygiëne binnen een community in Oeganda of Engelse les geven aan kinderen in Cambodja. Voor welk project je ook kiest, het is zeker dat je terugkomt met verhalen die je een bredere kijk op de wereld geven. Lees meer over onze projecten

vrouwen-zuidafrika
groepsreizen-jongeren-zuidafrika

Groepsreizen 18 +

Op vakantie én je handen uit de mouwen steken. Tijdens onze groepsrondreizen leer je het land vanuit het hart kennen. Je ziet de bekende hoogtepunten en onderweg werk je op lokale projecten. Hoe bijzonder is het om het ene moment op zoek te gaan naar de Big 5 tijdens een safari in Zuid-Afrika en op een ander moment vrouwen te ondersteunen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld? Of combineer snorkelen vanaf de witte stranden in de Filipijnen met het helpen van kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Vrijwilligerswerk en vakantie. Ontdek Zuid-Afrika, Zanzibar of Guatemala. Klik hier voor de groepsreizen.

Jongerenreizen 14 t/m 18 jaar

Wil jij samen met leeftijdgenoten een gave reis beleven? Dat kan met de jongerenreizen van Be More. Je ontdekt de highlights van het land in combinatie met het bezoeken van lokale projecten. Hier help je een handje mee met bijvoorbeeld de kleuterjuf of bouw je mee aan een nieuw lokaal.

Er zijn verschillende bestemmingen waar we met een groep jongeren in de zomervakantie naartoe vertrekken. Ga op safari in één van de landen in Afrika, wandel langs de rand van de vulkaan in Midden Amerika of eet met stokjes in Azië. Klik door naar de verschillende jongerenreis bestemmingen.