Zanzibar reizen

met Be More

Een exotisch paradijs aan de oostkust van Afrika voor de kust van Tanzania. Parelwitte stranden met palmbomen, felblauwe zee, een groene omgeving, karakteristieke huizen en een prachtige cultuur.Wil jij genieten van de relaxte sfeer op deze ultieme vakantiebestemming, maar wil je ook de bijzondere cultuur en binnenlanden van Zanzibar leren kennen, dan ben je hier op de juiste plek!

Tijdens de reis naar Zanzibar wordt natuur en ontspanning en activiteit en inspanning volop met elkaar afgewisseld! Je ervaart hoe de lokale bevolking leeft en je ziet de armoede die er op dit eiland heerst. Uiteraard ga jij een handje helpen op de verschillende projecten die we bezoeken.

1
1

Het eiland Zanzibar is onderdeel van Tanzania. Het eiland staat bekend als het kruideneiland, want de geuren van kruiden en specerijen komen je tegemoet zodra je een voet op het eiland zet. Het stukje land is omringd door het felblauwe water van de Indische Oceaan.

Foto’s van Zanzibar

Wil jij weten wat je te wachten staat als je op reis gaat naar Zanzibar? Check dan even #bemorezanzibar op Instagram en droom binnenkort weg bij de meest actuele foto’s van dat prachtige eiland in de Indische Oceaan.