Zuid-Afrika reizen

met Be More

Onze Zuid-Afrika reizen hebben zoveel te bieden dat het onmogelijk is om niet van dit land te houden! Wat dacht je van surfen in de tropische zee, olifanten spotten in een wildpark, hiken in een berglandschap en zwemmen met haaien. Je vindt er zelfs het hoogste koninkrijk ter wereld, waar je terug én vooruit kunt in de tijd!

Zuid-Afrika is ook het land van verschillen. Zelden zie je rijkdom en armoede zo dicht naast elkaar. De gevolgen zijn te merken, ondanks dat Mandela ervoor heeft gezorgd dat de apartheid is afgeschaft. Je ziet onderweg de meest luxueuze villa’s en tegelijkertijd de meest uitgestrekte krottenwijken.

1
1

Onze projecten in Zuid-Afrika bevinden zich in en om Durban. Deze op twee na grootste stad ligt in het oosten van het land aan de kust en is omringd door groene heuvels. Hier maak je kennis met Apartheid, de townships en de grote verschillen in de samenleving. Maar je begrijpt ook gemakkelijk waarom Zuid-Afrika’s stranden zo beroemd zijn, komt oog in oog met olifanten en neushoorns op safari en aanschouwt ‘s nachts een betoverend mooie sterrenhemel.

Foto’s uit Zuid-Afrika

Wil jij weten wat je te wachten staat als je op reis gaat naar Zuid-Afrika? Check dan even #bemorezuidafrika op Instagram en droom weg bij de meest actuele foto’s uit het meest zuidelijke land van Afrika.

Schoolreizen

Proef en ontdek de cultuur door onderdeel te zijn van het lokale leven. Tijdens de reis doe je vrijwilligerswerk op één van de projecten in Zuid-Afrika en wisselen we dit af met excursies voor ontspanning en avontuur.