Filipijnen reizen

met Be More

De Filipijnen is een land met contrasten. In de grote steden voel je een Westerse, haast Amerikaanse sfeer, met shoppingmails waar je eindeloos kunt winkelen en populaire eetketens voor de snelle trek. Een hele andere wereld vind je op de paradijselijke eilanden, waar typisch Aziatische fietstaxi’s door de straten rijden en de vriendelijke bevolking een voorliefde heeft voor karaoke. Diezelfde mengelmoes vind je in de lokale keuken, een combinatie van Europees en Aziatisch. Maar overal vind je de lieve, gastvrije bevolking. Voor hen is familie het allerbelangrijkst. Filipino’s zullen je als familielid ontvangen en je snel thuis laten voelen.

1
1

Onze projecten in de Filipijnen bevinden zich op het eiland Cebu. Het stedelijke gebied rond de gelijknamige hoofdstad Cebu City is de dichtstbevolkte en grootste metropool na Manilla. De wolkenkrabbers in dit centrum van handel en bedrijvigheid staan in schril contrast met de krottenwijken en de vuilnisbelten waar de armste Filipino’s wonen – en ook met de hagelwitte stranden en de binnenlandse jungle die je gemakkelijk bereikt. Door de gunstige ligging blijven natuurrampen Cebu doorgaans bespaard.

Foto’s uit de Filipijnen

Wil jij weten wat je te wachten staat als je op reis gaat naar de Filipijnen? Check dan even #bemorefilipijnen op Instagram en droom weg bij de meest actuele foto’s uit dit prachtige Aziatische land.