Vietnam reizen

met Be More

Vietnam heeft het allemaal! Chaotisch verkeer, groene rijstvelden, zee, meren, gebergte, mooie steden, lekker eten en lieve mensen. Iedereen die er is geweest, is razend enthousiast en stopt niet meer met vertellen hoe leuk het land wel niet is. Tot je het gesprek beleefd wil afkappen – om een ticket te gaan kopen. It’s that good!

Veel mensen die aan Vietnam denken, denken aan de Vietnamoorlog. De Vietnamoorlog duurde van 1955 tot 1975 en heeft een groot deel van Vietnam verwoest. Het land is zich nog steeds aan het herstellen en tot op de dag van vandaag kun je de gevolgen van de oorlog terug zien in het land. Het land kent veel bijzondere bezienswaardigheden die ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.

Onze reizen naar Vietnam brengen je van de drukte van de grote stad naar afgelegen dorpen waar je het lokale leven ervaart. Na deze reis wil je zeker nog een keer terug!

jongerenreizen vietnam

Jongerenreis vanaf 14 jaar

Een jongerenreis naar Vietnam betekent de hoogtepunten ontdekken van het land, in contact komen met de lokale bevolking en ondersteuning bieden op onze projecten! Kijk je ogen uit in de chaotische, maar aangename stad Hanoi, neem de nachttrein naar Lao Cai en breng een bezoek aan Halong Bay, een onderdeel op de Werelderfgoedlijst. Daarnaast maak je je nuttig op een school,  je leert van dichtbij hoe het leven als visser is in de afgelegen gebieden, je plant en oogst rijst en leert noodles maken! Wil je al mee? Klik hier voor de jongerenreis Vietnam.