Guatemala reizen

met Be More

Ontdek het kleurrijke land in Midden-Amerika, Guatemala. Een land met indianendorpen, hoge vulkanen, relaxte stranden en waar ooit de Maya’s leefden. Een land met veel highlights die het bezoeken meer dan waard zijn!

Tijdens de reis ervaar je de enorme diversiteit van Guatemala. Je komt in aanraking met de eens zo rijke cultuur van de Maya’s, maar je ziet ook de verschillen tussen de grote steden en het platteland. Jouw ondersteuning op onze lokale projecten komt goed van pas.

Jongerenreis van 14 jaar 

Een jongerenreis naar Guatemala betekend de hoogtepunten ontdekken van het land, in contact komen met de lokale bevolking en ondersteuning bieden op onze projecten! Je bezoekt een project waar tienermoeders met hun kinderen opgroeien en hulp krijgen bij de opvoeding, je bezoekt een naschoolse opvang én je zet je in voor schildpadden! En dat alles combineer je met het beklimmen van een vulkaan, Maya dorpjes en nog meer! Klik hier voor de jongerenreis Guatemala.

Groepsreis vanaf 18 jaar

Een groepsreis naar Guatemala is een combinatie van vrijwilligerswerk en rondreizen door het land voor volwassenen vanaf 18 jaar. Je werkt een aantal dagen op een project waarbij je direct contact hebt met de lokale bevolking en ervaart de omstandigheden waar zij dagelijks mee te maken hebben. Er gaat geen begeleiding mee waardoor je volop kan genieten van jouw vrijheid tijdens de reis. Klik hier voor de groepsreis Guatemala.