Waar kun je naartoe?

Afrika

Afrika spreekt tot de verbeelding. Het continent van eindeloze woestijnen en graslanden. Het continent van safari’s en wilde dieren. Het continent van conflicten en dictators. Het continent van rode wegen en warme mensen. En voor veel mensen is Afrika ook het continent van armoede en droogte. Ontdek tijdens onze reizen de landen Malawi, Oeganda, Zanzibaren Zuid-Afrika. Je kunt hier vrijwilligersprojecten ondersteunen of vrijwilligerswerk combineren met rondreizen. Kies voor de jongerenreis of groepsreizen als je hier meer informatie over wilt hebben.

Malawi afgelegen project Be More

Azië

Azië is een continent van contrasten. Razendsnel groeiende wereldeconomieën en landen waar het leven basic en eenvoudig is. Het is ook het kleurrijke werelddeel, met een gastvrije, warme bevolking. Religie speelt voor hen een belangrijke rol in het dagelijkse leven. Met Be More reis je naar Cambodja of de Filipijnen. Nieuw zijn Vietnam en Bali. Kies voor vrijwilligerswerk of reis met met een jongerenreis of groepsreis.

Guatemala-projecten

Latijns-Amerika

Latijns-Amerika kent vele historische routes door jungle en steden. Van Maya tot Inca, Latijns Amerika zit vol historische schatten. Met Be more kan je een reis boeken naar Guatemala, Ecuador, Colombia of Peru. Iedere bestemming zit vol unieke activiteiten. Er is voor ieder wat wils in Latijns Amerika.

Vloggen in colombia groepsreis uitkijkpunt