Extra services

Omdat wij zelf van reizen houden en al veel reizigers hebben begeleidt, weten we precies wat het maken van een reis allemaal met zich meebrengt. Wij hebben de voorbereidingen die je moet treffen voordat je weggaat, beschreven in het reispakket dat je zult ontvangen zodra je bij ons een reis hebt geboekt. Een aantal reisvoorbereidingen moet je zelf regelen, denk daarbij aan de nodige verzekeringen en voor sommige bestemmingen heb je een visum nodig. Daarnaast zijn gezondheidsmaatregelen belangrijk en heb je voor verre reizen vaccinaties nodig.

Naast de noodzakelijke voorbereidingen is het vooral erg belangrijk dat je voorpret hebt! Struin dan ook het internet af voor de leukste hotspots, lees de reisgidsen en zoek op Pinterest naar de mooiste plaatjes. We begrijpen dat er veel is waar je aan moet denken voordat je op reis gaat. Bel, app of mail ons als je persoonlijk advies wilt hebben.

Filipijnen jongens jongerenreizen en vrijwilligerswerk

  • Visum aanvragen - VisumCentrale

    Voor een aantal verre bestemmingen heb je een visum nodig. Dit kun je soms regelen tijdens je reis (bijvoorbeeld op de luchthaven of bij een grensovergang), maar het kan ook zijn dat je het visum voor vertrek al in bezit moet hebben. Een visum dien je zelf te regelen. Maar dit kan een lastige en tijdrovende klus zijn en daarom kun je dit ook overlaten aan de specialisten van de VisumCentrale. Je regelt samen met hen het visum online en per post.

Jongerenreis Peru Be More

examen zanzibar bordjes op muur
  • Vaccinaties wanneer het jou uitkomt - Thuisvaccinatie.nl

    Voordat je op reis gaat is het belangrijk om gezondheidsmaatregelen te treffen. We raden je dan ook aan om je goed voor te bereiden en ter plekke bewust te zijn van gezondheidsrisico’s. Wij zijn zelf niet medisch onderlegd en kunnen en mogen daarom geen officieel advies geven. Wij adviseren je dan ook om contact op te nemen met een specialist in reizigersvaccinaties, bijvoorbeeld Thuisvaccinatie.nl. Deskundige artsen komen bij jouw thuis of op kantoor langs wanneer het voor jou uitkomt, 7 dagen per week, overdag of in de avond. Ze geven je advies en kunnen je voorzien van advies. Je kunt individuele afspraken met ze maken, maar ook voor groepen.

  • Verzekeringen - Tunafish

    We raden je aan om bij het boeken van een reis goed te kijken naar een reis- en annuleringsverzekering. Mocht er onverhoopt iets gebeuren tijdens of voor aanvang van de reis, dan kan dat veel geld kosten. Door het afsluiten van een verzekering – tegen relatief lage kosten – voorkom je hoge uitgaven. Via onze verzekeringspartner Tunafish kan je de Special Isis verzekering afsluiten. Deze verzekering biedt ruim voldoende dekking voor een gunstige prijs. Niet iedere variant biedt namelijk voldoende dekking voor vrijwilligerswerk.