Ontmoet ons!

Be More Livestream

Wat:

Ontmoet ons online tijdens een livestream! Je kan live meekijken op YouTube en dan vertellen Eveline en Jeroen je alles wat je wilt weten over het onderwerp van die week. Tijdens de livestream kan je via WhatsApp of via de live chat op YouTube je vragen stellen. Natuurlijk kan je ook de afgelopen livestreams terugkijken. Dankzij de livestreams kom je meer te weten over vrijwilligerswerk en onze jongerenreizen. Heb je over een van de voorgaande livestreams vragen? Dan kun je altijd appen, mailen of bellen.
Waar:

Je kunt overal meekijken. Dat betekent dat je geen reistijd kwijt bent om ons te ontmoeten. We gaan live vanuit ons kantoor in Leiden. Wil je meekijken? Klik dan op de link hieronder. Tijdens de livestream kun je via WhatsApp of via de live chat op YouTube vragen stellen.

Agenda livestreams

Er is nog geen nieuwe livestream gepland.

webinar Be More

Informatiedag

Wat:

We organiseren regelmatig een informatiedag en ontmoeten je graag. We vertellen je tijdens onze informatiedagen graag meer over vrijwilligerswerk en onze jongerenreizen.

Wanneer:

Er is nog geen nieuwe informatiedag gepland. Heb je intersse? We staan altijd open voor een persoonlijk gesprek. Tot snel!

Ik heb een fantastische ervaring gehad! Ik mis het nog elke dag. Be More heeft mij over een drempel geholpen die ik nooit over zou zijn gegaan als ik niet zo goed was voorgelicht!

Duizendmaal dank voor deze fantastische ervaring!

Cindy
Cindyvrijwilliger bij The Farm, Zuid-Afrika