Ontmoet ons!

Be More Livestream

Wat:

Ontmoet ons online tijdens een livestream! Je kan live meekijken op YouTube en dan vertellen Eveline en Jeroen je alles wat je wilt weten over het onderwerp van die week. Tijdens de livestream kan je via WhatsApp of via de live chat op YouTube je vragen stellen. Natuurlijk kan je ook de afgelopen livestreams terugkijken. Dankzij de livestreams kom je meer te weten over vrijwilligerswerk, groepsreizen en jongerenreizen. Heb je over een van de voorgaande livestreams vragen? Dan kun je altijd appen, mailen of bellen.
Waar:

Je kunt overal meekijken. Dat betekent dat je geen reistijd kwijt bent om ons te ontmoeten. We gaan live vanuit ons kantoor in Leiden. Wil je meekijken? Klik dan op de link hieronder. Tijdens de livestream kun je via WhatsApp of via de live chat op YouTube vragen stellen.

Kijk je mee?
Klik hier door naar de aankomende livestream of kopieer deze link: https://www.youtube.com/watch?v=FfVriojz2v0

Agenda livestreams

Woensdag 26 april om 14.00 uur –  Vrijwilligerswerk in Oeganda

webinar Be More

Informatiedag

Wat:

We organiseren regelmatig een informatiedag en ontmoeten je graag. We vertellen je tijdens onze informatiedagen graag meer over vrijwilligerswerk en onze jongeren- en groepsreizen.

Wanneer:

Zondag 7 mei 2017 om 15.00 uur – Antwerpen.

Waar:
De informatiemiddag op 7 mei vindt plaats in het Via Via Reiscafé in Antwerpen (Wolstraat 43 2000 Antwerpen).
Meld je hieronder aan en we zien je dan graag!

Meld je aan voor onze informatiedag!

Ik heb een fantastische ervaring gehad! Ik mis het nog elke dag. Be More heeft mij over een drempel geholpen die ik nooit over zou zijn gegaan als ik niet zo goed was voorgelicht!

Duizendmaal dank voor deze fantastische ervaring!

Cindy
Cindyvrijwilliger bij The Farm, Zuid-Afrika