Onze reizen

Jongerenreizen

Wil jij samen met leeftijdgenoten een gave reis beleven? Dat kan met de jongerenreizen van Be More. Je ontdekt de highlights van het land in combinatie met het bezoeken van lokale projecten. Hier help je een handje met bijvoorbeeld de kleuterjuf of bouw je mee aan een nieuw lokaal. Er zijn verschillende bestemmingen waar we met een groep jongeren in de zomervakantie naartoe vertrekken. Ontdek Azië, Afrika, Midden- of Zuid-Amerika. Klik door naar de verschillende jongerenreis bestemmingen.

Vanaf 14 jaar
Nederlandse reisbegeleiding
Zomervakantie 2017
12 bestemmingen
Voorbereidingsdag

Groepsreizen

Op vakantie én je handen uit de mouwen steken. Tijdens onze groepsrondreizen leer je het land vanuit het hart kennen. Je ziet de bekende hoogtepunten en onderweg werk je op lokale projecten. Hoe bijzonder is het om het ene moment op zoek te gaan naar de Big 5 tijdens een safari in Zuid-Afrika en op een ander moment vrouwen te ondersteunen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld?  Je hebt de vrijheid in de reis doordat je zelf het ticket boekt en de groep ter plaatse ontmoet. Klik hier voor de groepsreizen.

Vanaf 18 jaar
Lokale reisbegeleiding
Zomervakantie 2017
6 bestemmingen
Zelf ticket boeken

Bali fietsen

Vrijwilligerswerk en stage

Als vrijwilliger of stagiair word je ondergedompeld in de lokale cultuur door er te wonen en te werken. Je gaat aan de slag bij een van onze projecten in Afrika en Azië, waar je samenwerkt met de mensen die er wonen. Meewerken aan het verbeteren van de hygiëne binnen een community in Oeganda of ondersteunen bij Engelse lessen aan kinderen in Cambodja. Voor welk project je ook kiest, het is zeker dat je terugkomt met verhalen die je een bredere kijk op de wereld geven. Lees meer over onze projecten.

Vanaf 17 jaar
Be More Regiocoördinator
Startdata iedere 2 weken
Voorbereidingstraining Muses
5 bestemmingen

Zanzibar landbouw

Specials 2017

Zanzibar Examenreis

Wil jij na je examens direct even er tussenuit? Kijk dan naar de Zanzibar Examenreis. Je ontdekt het kruideneiland en bezoekt lokale vrijwilligersprojecten. Een handje meehelpen en genieten van de mooie zonsondergangen op het tropisch strand staan centraal in deze reis.

Vanaf 16 jaar
vertrek op 31 mei
12 dagen
Tussen examen – uitslag

Zanzibar examenreis jongeren in het water

Vlogreis Colombia

Vloggen is jouw ding? Of wil je juist leren hoe je een vlog begint? Reis dan mee naar Colombia. Tijdens de reis krijg je tips en tricks over het vloggen, bezoek je lokale vrijwilligersprojecten en ontdek je de hotspots van het land. Start dus jouw video dagboek vanuit Colombia.

Vanaf 16 jaar
Vertrek op 5 augustus
€ 1590 pp excl. ticket
15 dagen

Vloggen in colombia groepsreis uitkijkpunt

Soulchallenger Malawi

Samen met het Open Future Institute organiseren wij deze speciale reis naar Malawi. Je persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Aan de hand van verschillende thema’s leer je nog meer over jezelf. Ontdek Malawi én een stukje van jezelf tijdens deze soulchallenger reis.

Vanaf 16 jaar
Professionele Coaches
Vertrek 8 juli 2017
14 dagen op reis

Jongerenreis Soul Challenger reiziger met fototoestel in veld malawi