Dag- en weekendtrips in Malawi

Welcome to Zomba

welcome-to-zombaJe leert de beginselen van de lokale taal, Chichewa. Daarnaast ga je inkopen doen op de lokale markt voor de kookworkshop. Je gaat een echte Malawiaanse maaltijd bereiden, onder begeleiding van een Malawiaanse kok. Je start rond 9:30 en eindigt om 19:00.

Prijs: € 25
Inbegrepen: Gids en diner.

Mulanje Mountain

Mulanje-mountainDe Mulanje Mountain wordt letterlijk jouw hoogtepunt in Malawi! Je hebt de keus uit de wandeling de berg op, of een rustige wandeling naar een waterval. Wanneer  je wandelt naar de top, geniet je van het uitzicht op 2000 meter hoogte, waar je ook slaapt! Kies je voor de waterval, dan verblijf je 2 nachten aan de voet van de berg.

Prijs: € 160 (minimum 5 personen)
Inbegrepen: 2 overnachtingen, transport, diner en ontbijt in de lodge aan de voet van de berg, gids, drager en 5 flesjes water per persoon.
Niet inbegrepen: overige maaltijden en drankjes.

Liwonde National Park

Liwonde-elephantsDe vele olifanten, nijlpaarden en krokodillen die je spot, samen met de prachtige plek waar je verblijft, zorgen ervoor dat je dit weekend niet snel meer vergeet! Per jeep en per boot spot je wildlife. Ook help je een handje om een valstrik te verwijderen.

Prijs: €199 (minimaal 4 personen)
Inbegrepen: Transport, 2 overnachtingen, 4 maaltijden in Liwonde, boottocht, Game Drive, Park entree fee.
Niet inbegrepen: Drankjes, maaltijden bij Pakachere.

Cape Maclear

IMG_0895Je laatste weekeind kun je heerlijk gaan ontspannen in Cape Maclear. Deze kleine kustplaats staat bekend om zijn mooie stranden, glasheldere water en prachtige eilanden. Ervaar het relaxte Afrika gevoel.

Prijs: € 240 (mimimaal 5 personen)
Inbegrepen: transport, 2 overnachtingen, alle maaltijden, onbeperkt gebruik van de boot, banaanvaren, tuben, snorkelen
Niet inbegrepen: drankjes

Dag- en weekendtrips boeken

Als vrijwilliger kun je deze trips vooraf via onze Be More Community boeken, met uitzondering van het Zomba weekend. Deze kun je ter plekke bij de regio coördinator regelen. Geen vrijwilliger, maar wel geïnteresseerd? Neem even contact op met ons voor de mogelijkheden!