Team van Be More

Be More is een organisatie die reizen aanbiedt die je laat ontdekken. We werken samen met kleinschalige, lokale betrouwbare, sociale projecten waar je tijdens je reis aan de slag gaat. Je gaat verder dan de highlights, naar het hart van het land. Dit komt doordat je werkt en leeft met de mensen die er wonen. We werken al 11 jaar vol enthousiasme om een unieke, bijzondere reis voor je te organiseren. De reisexperts van Be More zijn je voorgegaan en begonnen zelf ook als vrijwilliger op een van onze partnerprojecten. Na een enthousiaste terugkeer startte zij op ons kantoor in Leiden om vanuit eigen ervaring toekomstige reizigers te adviseren. Bel, mail of app ze gerust.

In het buitenland hebben we ook nog een aantal enthousiaste collega’s die het vaste aanspreekpunt zijn wanneer je ter plaatse bent of wanneer je in Nederland al heel specifieke vragen hebt over jouw aankomende avontuur. Zij wonen en werken al langere tijd om de plaats van bestemming. Met de lokale projecten hebben zij veel contact. Ze weten wat er speelt en hebben goed contact met onze lokale partners die een eerlijke prijs betaald krijgen.

Ontmoet ons:

Vind je het leuk ons te ontmoeten? Maak dan gerust een afspraak en kom langs op ons kantoor in Leiden. Je kunt ook naar een van onze informatiedagen komen of kijk gezellig mee naar de Be More Livestream.

webinar Be More

Eveline – reisexpert

“Een unieke ervaring beleven, in contact komen met de lokale bevolking, hun gebruiken leren kennen en mezelf persoonlijk ontwikkelen. Ja, dat was wat ik wilde, toen ik weer op reis ging. Maar waar begin je dan? Ik wilde deze keer graag vrijwilligerswerk doen voor een aantal weken, maar wel op een veilige en verantwoorde manier. Via enthousiaste oud-vrijwilligers ben ik bij Be More terechtgekomen. Zo heb ik in 2015 via Be More vrijwilligerswerk gedaan in Cambodja en daar kijk ik met veel plezier op terug. Ik gaf dansles en sjeesde ik in een Tuktuk samen met twintig Cambodjaanse jongeren langs het mooie Cambodjaanse landschap naar het strand.

Sinds begin 2016 werk ik bij Be More waar ik mijn passie voor reizen en belevenissen graag wil delen met jullie en de rest van de wereld!

Danique – reisexpert

“Sinds ik met Be More als vrijwilliger naar Zuid-Afrika op reis ben geweest heb ik de smaak van het reizen te pakken gekregen. Ik ben besmet met het reisvirus en ik heb inmiddels al veel van de wereld mogen ontdekken.

Lava-spuwende vulkanen in Costa Rica, als vrijwilliger huisbezoeken doen bij arme families op de Filipijnen en lokale marktjes in Cambodja afstruinen, ik heb het allemaal mogen bewonderen en ervaren. Waarom ik bij Be More werk? Ik heb het zelf ervaren en vind het nu de beurt aan jou. Ik wil jou en al onze reizigers óók de mogelijkheid bieden om de meest bijzondere plekken, culturen en mensen aan de andere kant van de wereld te ontdekken en help je hier graag bij! Tot snel?!”

Ons eigen ontmoetingscentrum

In Malawi hebben we een ‘backpackers & creative centre’ opgericht, met de naam Pakachere. Dit is niet alleen een hostel waar toeristen overnachten, maar ook een plek waar ontmoetingen plaatsvinden tussen lokale en internationale mensen, en ruimte is voor culturele uitwisseling. Pakachere biedt bovendien aan ruim tien lokale mensen ervaring en een baan in de ‘hospitality’. Op deze manier brengen we niet alleen een sociaal-economische verandering teweeg, maar inspireren we ook anderen om verder te denken.

Veiligheid voorop

Zowel voor vertrek uit Nederland, na aankomst in het land van bestemming, alsook tijdens het verblijf bij je project. We adviseren je graag over hygiëne en gezondheid, geven je richtlijnen voor gebruik van lokale vervoersmiddelen, of adviezen ten aanzien van cultuurverschillen of do’s & don’ts in het algemeen.

De begeleiding tijdens onze reizen stemmen we af op de leeftijd van de reizigers. Vanaf 14 jaar bieden we een uit-en-thuis begeleiding, naarmate de reizigers ouder zijn bouwen we meer vrijheid en flexibiliteit in. Ter plekke zijn Nederlands- of Engelstalige regiocoördinatoren 24/7 bereikbaar. Zij kunnen snel en goed handelen en zijn continu op de hoogte van lokale ontwikkelingen.

Stage lopen of werken bij Be More?

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.