Vrijwilligersprojecten Filipijnen

Wil je verder kijken dan de toeristische hotspots van dit zonovergoten land? Word dan vrijwilliger en je ziet het leven door de ogen van een local. Help de bevolking door zelf aan de slag te gaan. Hieronder vind je een overzicht van alle Be More vrijwilligersprojecten in de Filipijnen. Ontdek de verschillende opties en het brede scala aan vrijwilligerswerk. Bekijk de projecten hieronder voor uitgebreide informatie. Weet je niet precies wat je zoekt? Neem dan even contact met ons op, zodat wij je kunnen helpen bij je keuze.

Regiocoördinator Josephine

Vrijwilligerswerk FilipijnenDe eerste echte local ontmoet je op dag 1, want Josephine is een echte Filipino. Haar enthousiasme over haar moederland is aanstekelijk en binnen no time ben jij ook dol op dit stukje aarde. Ze leert je alles over de cultuur van het land en voor je het weet ben je er niet meer weg te slaan. Aangezien Josephine je steun en toeverlaat is tijdens de periode dat je op reis bent, stellen we onze regiocoördinator in de Filipijnen even kort aan je voor.

De projecten

Vrijwilligerswerk Filipijnen

Prime Center

Stel je voor: de jongste en snelst groeiende bevolking van heel Azië. In een land dat worstelt om überhaupt onderwijs te bieden aan al die jonge Filipino’s. Hoeveel aandacht is er dan voor leerlingen met autisme of ADHD? Veel te weinig. Maar in het Prime Center kun jij die geven! Zodat ook deze kinderen zich in de toekomst zélf kunnen redden in de maatschappij. Bekijk het project Prime Center.

*Onderwijs
*Verblijf in hotel
*Kids met en zonder beperking
*Kids tussen 3-20 jaar

Filipijnen seed4com

Seed4com

Wil jij graag te midden van de lokale community in Azië aan de slag? Kies dan voor dit project. Je helpt bij het verbeteren van de leefomstandigheden van de bevolking. Het richt zich op het informeren van mensen over thema’s zoals duurzaamheid, milieu en andere aspecten die de leefomstandigheden van bepaalde groepen kan verbeteren. Benieuwd naar dit project? Bekijk het project Seed4com.

*Milieu activiteiten
*Verblijf in hotel
*Community project
*Alle lagen uit de bevolking